Gönen Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde 23 Nisan Şenliği

Gönen Özel Eğitim Uygulama Merkezi

Gönen`de Özel eğitime gereksinim duyan toplam 24 öğrencisi ile Okul Müdürü Mehmet Öğüt yönetiminde 2 ayı aşkın süredir faaliyette bulunan “Gönen Özel Eğitim Uygulama Merkezi” öğrenci ve velilerin katılımıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması gerçekleştirdi.

Ağır düzeyde zihinsel sorun yaşayan, zihinsel yetersizlikleri bulunan, down sendromu talihsizliği ile karşı karşı olan 24 öğrencinin mutluluğunu paylaşanlar etkinliğe birlikte imza attı.

                8 deneyimli öğretmenin rehberliğinde faaliyetlerini sürdüren eğitim merkezinin hazırladığı kutlama programında Gönen Belediyesi Başkan Yardımcısı Süleyman Dökmen, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Şen, lise, ortaokul ve ilkokul müdürleri ile bazı sivil toplum kuruluşları yönetici ve temsilcileri, öğrenci aileleri ve velileri hazır bulundular.

                Saat 11’de açılış ve sunum konuşmasıyla başlayan tören şiirlerin okunması, şarkıların söylenmesi ve folklor gösterisiyle devam etti. Renkli görüntü ve sıcak sahnelerin yaşandığı samimi bir havada geçen başarılı program bir saat kadar devam etti. 



Anahtar Kelimeler:
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli